Nyhetsrom

Pressebilder

Bildene kan publiseres fritt, men angi kilde. Bildene kan bare brukes i redaksjonell publisering eller som journalistisk bakgrunnsmateriale.Kontakt oss gjerne om du har noen spørsmål!

Event - Klikk på ønsket bilde for å laste nef

Favoptic.fi kårer Aalto-universitetets vinner av beste designmønster for brilleinnfatninger.

    
Favoptic har i vår arrangert en konkurranse i mønsterdesign sammen med studentgruppa Tokyo på Aalto-universitetet i Helsingfors. Den 12. mai ble vinnerne presentert, med stort bifall og pengepriser.
Favoptics konkurranse ble avviklet i vår. Den har gått ut på at elever ved Aalto-universitetet i Helsingfors skulle lage nye mønstre og design for brilleinnfatninger. Vinnerne ble kåret under et arrangement som studentgruppa Tokyo avviklet, på Aalto-universitetet den 12. mai.Førstepremie 1000 EUR


Jesse Pasanen

Andrepremie 500 EUR


Antti Grundstén

Tredje til femte premie, hver sitt par briller


Sami Kiviharju

Matti Pärssinen
Salla Kirjalainen

Vinnernes mønstre er nå tilgjengelige for bestilling hjem til deg via Favoptic Personal Print.
”Tjenesten Personal Print handler om å hjelpe kundene våre å gjøre brillene sine mer personlige. Gjennom samarbeidet med Aalto-universitetet kan vi nå legge til tre prisbelønnede bidrag i vårt eksisterende galleri. Galleriet har en rekke ferdige mønstre og bilder å velge mellom, når man designer sine egne briller”, sier Carl Erik Eriksson, administrende direktør i Favoptic.