Så enkelt er det å kjøpe briller hos Favoptic!

Instruksjonsfilm

1.Velg prøveinnfatning

Begynn med å kikke på det store utvalget vårt av innfatninger som du finner her på hjemmesiden. Når du finner en innfatning som du vil prøve klikker du på "Lån".

Du kan låne hjem opptil fire prøveinnfatninger samtidig, uten at det koster deg noe og uten kjøpeplikt.

2.Prøv hjemme - Bestill på vår hjemmeside

Etter noen dager kommer prøveinnfatningene hjem til deg sammen med en informasjonsbrosjyre. Nå kan du prøve innfatningene i ro og mak. Vil du kjøpe en eller flere innfatninger bestiller du via hjemmesiden vår, gjennom å klikke på lenken "Kjøp". Legg ved brilleseddelen din, ut fra noen av alternativene nedenfor. Som sagt finnes det ingen kjøpetvang. Prøveinnfatningene sender du bare tilbake med forhåndsbetalt returporto!

3. Brilleseddel

For at du skal kunne kjøpe briller hos Favoptic må du ha en brilleseddel. En slik kan du skaffe deg på flere måter. Velg det alternativet som passer deg best:

  1. Du har tidligere hatt en synsundersøkelse hos optiker. Målingene fra den undersøkelsen er fremdeles riktige. Kontakt optikeren din og be om å få tilsendt brilleseddelen. Når du har fått den, sender du en kopi til oss på en av disse måtene: Legg ved kopien av brilleseddelen sammen med prøveinnfatningene. Eller du kan laste opp brilleseddelen når du bestiller briller via hjemmesiden vår. En tredje måte er å gå inn på «Min side» og laste opp brilleseddelen der.
  2. Du har tidligere gjort en synsundersøkelse hos optikeren din og desse verdiene fungerer fortsatt bra. Ring optikeren din og be om at de sender hjem brilleseddelen til deg. Når du har den sender du en kopi til oss på en av de følgende måtene: epost, faks, per post eller sammen med prøveinnfatningene. Du kan laste opp brilleseddelen din (som pdf) når du bestiller via hjemmesiden vår.
  3. Du trenger å gjøre en ny synsundersøkelse. Gå til din nærmeste optiker og ta en undersøkelse. Be så optikeren om brilleseddelen og send inn en kopi til oss via epost, faks, per post eller sammen med prøveinnfatningene.

4.Ferdige briller leveres i postkassa

De ferdige brillene kommer hjem i postkassa di med en faktura, 7-14 dager etter en ferdig bestilling. Da har du, uansett årsak, hele 14 dagers fri ångerrett. Vi er opptatt av at du skal bli fornøyd.