Slipade solglasögon

Alle innfatningene våre kan kombineres med solbrilleglass, og vi tilbyr flere ulike varianter. Alle beskytter naturligvis både mot sollys og uv-stråling.

Våre klassiske solbrilleglass
(Permanent mørke glass)
Tillegg
+ 390 kr
Våre klassiske solbrilleglass er 80 % brunfarget. De gir 100 prosents UVA- og UVB-beskyttelse.
Vores polariserede solglas
(Permanent mørke glass)
Tillegg
+ 790 kr
Vores polariserede solglas fjerner reflekser i sneen, vandet og den bløde asfalt og er dermed lavet til forskellige slags udendørsaktiviteter, fx at stå på ski, sejle eller fiske.Polariserede glas er det bedste alternativ for dine øjne. Det er det bedste du kan vælge, hvis du skal køre bil og solen skinner. Kombineres altid med antirefleksbehandling. Fås i klassisk mørkegrøn, mørkegrå, lysegrå eller brune.
Smarte fotokromatiske brilleglass
(Glass som skifter farge)
Tillegg
+ 790 kr
Fotokromatiske linser reagerer på UV-lys. De blir mørkere jo sterkere UV-strålingen er. Og motsatt: Når du kommer inn blir glassene lyse igjen. Krystallene i glasset gir en farget tone fra 8 til 75 prosent, avhengig av hvor sterkt UV-lyset er. Du kan velge mellom brun eller grå innfarging i de fotokromatiske linsene dine.

Merk deg at de fotokromatiske solbrillene ikke fungerer slik når du kjører bil. Grunnen er at frontruta fjerner all UV-stråling. For kjøring anbefaler vi de polariserende solbrillene våre.

Det er også greit å vite at hvis du for eksempel er på fjellet i Norge kan de fotokromatiske glassene bli mørkere selv når det er overskyet, på samme måte som i Alpene. I høyden er UV-strålingen ofte mer intens, uansett vær.


Prøveinnfatninger med våre ulike solbrilleglass - Lån hjem uten kostnad!

Monreale med brunfargede solbrilleglass og
klassiske, mørkegrønne polariserende solbrilleglass
Agrigento med mørkegrå og lysegrå polariserende solbrilleglass

Nå kan du til og med låne hjem to innfatninger, slik at du enkelt kan se og kjenne forskjellen på de ulike solbrilleglassene. Vi har satt inn fire ulike glass, slik at du enkelt kan sammenlikne.

Som alltid er det helt gratis og uten kjøpsforpliktelse å bestille hjem prøveinnfatninger fra Favoptic. Husk at du samtidig har mulighet til å låne hjem ytterligere to valgfrie innfatninger. Tenk på at du bør velge en innfatning med litt større glass når du skal kjøpe nye sobriller – for å gi øynene dine den beste solbeskyttelsen.