0

Slipade solglasögon

Alle innfatningene våre kan kombineres med solbrilleglass, og vi tilbyr flere ulike varianter. Alle beskytter naturligvis både mot sollys og uv-stråling.

Våre klassiske solbrilleglass
(Permanent mørke glass)
Tillegg
+ 190 kr
Våre klassiske solbrilleglass er 80 % brunfarget. De gir 100 prosents UVA- og UVB-beskyttelse.
Vores polariserede solglas
(Permanent mørke glass)
Tillegg
+ 590 kr
Vores polariserede solglas fjerner reflekser i sneen, vandet og den bløde asfalt og er dermed lavet til forskellige slags udendørsaktiviteter, fx at stå på ski, sejle eller fiske.Polariserede glas er det bedste alternativ for dine øjne. Det er det bedste du kan vælge, hvis du skal køre bil og solen skinner. Kombineres altid med antirefleksbehandling. Fås i klassisk mørkegrøn, mørkegrå, lysegrå eller brune.
Smarte fotokromatiske glass
(Fargeskiftende glass)
Tillegg
+ 590 kr
Smarte fotokromatiske glass er den beste løsningen for deg som alltid har brillene på, men vil slippe å bytte til et par separate solbriller bare for at solen kikker fram. Smarte fotokromatiske glass reagerer på UV-lyset og blir mørkere jo sterkere lyset er. Og tvert imot: Når du går innendørs blir glassene lyse igjen. Krystallene i glasset gir en brunfarget tone fra 8 % til 75 %, avhengig av UV-lysets styrke. Er du oppe i Alpene skal du ikke bli overrasket dersom de fotokromatiske glassene blir mørkere selv om det er overskyet, for i slike høyder er UV-strålingen alltid svært intens.

Prøveinnfatninger med våre ulike solbrilleglass - Lån hjem uten kostnad!

Monreale med brunfargede solbrilleglass og
klassiske, mørkegrønne polariserende solbrilleglass
Agrigento med mørkegrå og lysegrå
polariserende solbrilleglass

Nå kan du til og med låne hjem to innfatninger, slik at du enkelt kan se og kjenne forskjellen på de ulike solbrilleglassene. Vi har satt inn fire ulike glass, slik at du enkelt kan sammenlikne.

Som alltid er det helt gratis og uten kjøpsforpliktelse å bestille hjem prøveinnfatninger fra Favoptic. Husk at du samtidig har mulighet til å låne hjem ytterligere to valgfrie innfatninger. Tenk på at du bør velge en innfatning med litt større glass når du skal kjøpe nye sobriller – for å gi øynene dine den beste solbeskyttelsen.