Favoptic spesielt lyse, polariserende glass

Tillegg
+ 790 kr
Polariserende solbriller er svært populære. Mange av kundene våre bruker dem når de er i sola. Men også i andre tilfeller kan du ha god nytte av de spesielt lyse, polariserende solbrillene våre..

Et av de viktigste bruksområdene for polariserende glass er når du kjører bil. Det polariserende glasset fungerer som et filter som fjerner refleksjonen i asfalten. Glassene er likevel lyse nok til at det ikke blir noen katastrofe å kjøre inn i en tunnel.

Slike briller er populære blant yrkessjåfører.

Glassene slipes basert på brilleseddelen din.
De fungerer også bra for deg som trenger progressiv sliping: Det gjør at du kan se tydelig både på nært hold og på avstand. Favoptics polariserende glass inkluderer alltid herding og antirefleksbehandling.

Velg hvilken som helst innfatning. Se hele utvalget her.

Du bestiller i tre enkle steg::
1. Velg en innfatning – se hele utvalget av rammer her.
2. Velg om du vil at brillene bare skal brukes til å se på avstand, eller progressiv (Freeform), slik at du også kan se på nært hold.
Velg polariserende glass.
3. Registrer deg som kunde og gjør valget "30 % – Lys grå", som er det lysegrå polariserte glasset som anbefales for blant annet bilkjøring.

Komplette briller med lyse polariserende glass og progressiv sliping (Freeform) med tilpasset synsstyrke, som gjør at du unngår reflekser i frontruten og på asfalt,koster bare fra 1985 til 2385 NOK, avhengig av hvilken innfatning du velger.

Brillene leveres direkte hjem til deg i postkassa.

Husk!
Hos Favoptic betaler du etterskuddsvis med faktura – og du betaler kun hvis du er fornøyd med brillene.