0

Inspirasjon

Med riktig valg av briller får du hjelp til å se bra, og også til å se bra ut. Et par briller skal være komfortable å gå med. Ideelt sett skal de sitte så fint at du ikke kjenner at du har dem på. Brillene skal både passe for deg, og de skal framheve personligheten din. Det er viktig å ha briller som er tilpasset brilleseddelen – og livsstilen din. Det er vigtigt, at du har glas, der er tilpassede for dit synsfelt og din livsstil.
De rette brillene er både et visuelt hjelpemiddel og et personlig tilbehør.

Prøv innfatninger på nett. Last opp ditt eget bilde og prøv innfatningene du er interessert i. Du kan velge et bilde fra datamaskinen, eller ta et nytt bilde med enheten, telefonen eller kameraet ditt. Når du har funnet favorittene dine kan du gratis låne hjem fire par. Prøv innfatninger på nett
Få hjelp og smaksråd av vennene dine: del brillebildene på Facebook.

Her kan du kikke på alle våre innfatningsnyheter.

Brilletrendene 2017-2018 kan kort beskrives med fire ord:

  • Unisex
  • Runde
  • Detaljerte
  • Transparente

Komplett
Komplett
Komplett
Komplett
Komplett
Komplett
Cicki Smith

er vår egen mote- og trendekspert. Cicki følger nøye med i hvilke trender som sveiper over verden og vet på et tidlig tidspunkt hvilke farger og brilleformer som kommer til å bli populære. Cicki er ofte med og velger ut de innfatningene som kjøpes inn til vår store kolleksjon.